Mainos

Mies, 62, putosi kaivoskuiluun ja tappoi kolme kalkkarokäärmettä vakavasti loukkaantuneena – kaksi päivää myöhemmin ystävä kuuli avunhuudot

Arizonassa mies putosi kaivokseen, sai vakavia vammoja, tappoi kolme kalkkarokäärmettä ja selviytyi, kertoo BBC.

62-vuotias arizonalainen John Waddell oli laskeutumassa 30 metriä syvään kultakaivoskuiluun, kun hänen välineensä pettivät ja mies putosi kuiluun. Miehen jalat murtuivat pudotuksessa ja hän joutui selviytymään kaksi päivää kuilussa ilman ruokaa tai vettä. 

Ystävä kuuli avunhuudot

Waddellin ystävä Terry Schrader kertoi haastattelussa ABC 15:lle, että Waddell oli soittanut hänelle maanantaina ja kertonut aikovansa lähteä kaivokseen etsimään kultaa ja muita jalometalleja.

Mies pyysi ystävää olemaan häneen yhteydessä, mikäli hän ei palaisi tiistaihin mennessä.

Schrader lopulta saapui etsimään ystäväänsä Waddellia kaivoksesta keskiviikkona. Hän kuuli ystävänsä avunhuudot kaivoksen sisältä ja tunsi olonsa syylliseksi, kun ei ollut lähtenyt etsimään häntä aiemmin.

Kuilussa käärmeiden kanssa

Mies oli viettänyt 48 tuntia kuilussa, jossa oli myös kalkkarokäärmeitä. Vakavan pudotuksen aiheuttamista vammoista huolimatta hän oli tappanut kolme käärmettä kuilussa.

Pelastusviranomaisilta meni yli kuusi tuntia poistaa hänet hylätystä kaivoksesta ja viedä loukkaantunut mies sairaalaan.

Pelastustyöntekijöiden mukaan mies oli kärsinyt kuilussa vakavasta nestehukasta, mahdollisesta nilkka- ja jalkamurtumista sekä kitkan aiheuttamista käsien palovammoista. Palovammat syntyivät todennäköisesti köyteen tarrautumisesta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja