Mieletön pilkkukisaennätys säpäleiksi – "Kun tulin takaisin, se oli yhä käynnissä"

Englannissa nähtiin maan uusi rangaistuspotkukilpailuennätys, kun JW Hunt Cupin ottelussa Old Wulfruniansin ja Lane Headin välillä lauottiin 44 rankkaria.

Old Wulfrunians voitti puoli tuntia kestäneen pilkkukisan 19-18. Varsinainen peliaika oli päättynyt 3-3-lukemiin. Entinen ennätys oli 34 laukausta. Sen jakoivat Chelsean alle 23-vuotiaiden joukkue ja Oxford United EFL Trophyssa sekä Taunton Town ja Truro City Southern League Challenge Cupissa.

Jack Marsh laukoi ratkaisevan rangaistuspotkun. Hän on seuran puheenjohtajan Simon Marshin poika. Marshilta jäi melkein näkemättä poikansa suoritus, sillä hänen piti ajaa vajaan kilometrin matka hakeakseen joukkueen ruokatilaus.

– Se oli uskomatonta. Se alkoi noin 21.35 ja loppui reilusti kymmenen jälkeen. 22:n pilkun jälkeen menin hakemaan joukkueen fish & chipsit (kalaa ja ranskalaisia). Kun tulin takaisin, pilkkukisa oli yhä käynnissä. Olin tarpeeksi ajoissa näkeäkseni torjutun pilkun sekä Jackin onnistumisen, Marsh kertoi BBC:lle.

JW Hunt Cupia on pelattu vuodesta 1926 lähtien. Uusi Englannin ennätys ei jäänyt kauaksi maailmanennätyksestä, joka on 48 laukausta. Tuolloin KK Palace voitti Civicin 17-16 Namibian cupissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja