Mainos

Mielenosoitukseen osallistunut Tynkkynen: Voisin liittyä EU-lippuja polttavaan porukkaan

5:50

Perussuomalaisten nuorten puheejohtaja Sebastian Tynkkynen on osallistunut Itsenäinen Suomi 2015 -mielenosoitukseen. Hän kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että voisi liittyä mukaan EU-lippujen polttamiseen, jos löytää kyseisen porukan.

Tynkkysen mukaan Suomi ei ole niin itsenäinen kuin on joskus ollut. Hänen sanoo, että moni Suomen päätöksistä tehdään Euroopan Unionissa ja Suomi ei uskalla olla niitä vastaan vaikka ne olisisivat meille haitallisia.

– Me olemme Eurossa. Suomi on tulossa osaksi liittovaltiota ja tälle pitää ehdottomasti sanoa ei, Tynkkynen painottaa.

Varsinkin maahanmuuttajien määrä huolestuttaa Tynkystä. Se on karannut hänen mielestään käsistä. 

– Meille on tullut jo yli 30 000 turvapaikan hakijaa, jotka ovat suurimmaksi osaksi elintaso-shoppareita. He ovat tulleet tänne jopa kuuden turvallisen maan läpi, Tynkkynen lisää.

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajan mielestä tärkein kysymys on se, kuinka itsenäisiä me tulemme olemaan. Tynkkysen mukaan EU haluaa tehdä yhteinäisen liittovaltion, joka tarkoittaa vallan ja päätöksenteon siirtymistä muualle Suomesta. Tähän hän haluaa myös herätellä muita.

– Tosi mahtava juttu, että täällä kuulemma poltetaan jossain Euroopan Unionin lippuja. Voisin vaikka liittyä seuraan, jos löydän sen porukan, Tynkkynen nauraa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.