Miehet tyytyväisempiä ulkonäköönsä ja elämäänsä kuin naiset

Brittimiehet ovat ulkonäköönsä ja muuhun elämäänsä naisia tyytyväisempiä.

Benenden Healthin selvityksen mukaan miehet ovat ulkonäköönsä, työhönsä ja muuhunkin elämäänsä tyytyväisempiä kuin naiset.

Selvityksessä tutkittiin 12:ta modernin elämän osa-aluetta. Tutkittavilta briteiltä kysyttiin aluksi, onko lasi puolityhjä vai puoliksi täynnä. Tämän jälkeen selvitettiin syitä koehenkilön vastaukseen.

Miehet olivat naisia onnellisempia seitsemällä elämän osa-alueella.He olivat onnellisempia paitsi ulkonäkönsä, myös uraennusteiden ja raha-asioiden alueella. Heillä oli positiivisempi asenne myös sen suhteen, mitä muut heistä ajattelevat.

Naiset saivat miehiä parempia pisteitä rakkaus- ja perhe-elämässä sekä seksielämän kategorioissa.

Miehen teki onnelliseksi:

Naisen teki onnelliseksi:

Palkka

Uraennuste

Nykyinen kehon muoto ja paino

Ulkonäkö

Se, miten muut hänet näkevät

Rakkauselämä

Perhe-elämä

Seksielämä

Terveys

Asuinpaikka

Naimisissa olevat sinkkuja onnellisempia

Keskivertoaikuinen arvioi onnellisuutensa tasoksi noin 64 prosenttia. Suurin ongelma jokapäiväisen onnen tiellä olivat raha-asiat, jotka vaikuttivat noin 46 prosentin elämään. Selvityksen mukaan vain 132 punnan lisätulot kuussa parantaisivat onnellisuutta huomattavasti!

Koehenkilöiden mielialaa parantaisi lisäpuntien lisäksi parempi sää ja lisähuomio omalta kumppanilta. Kolmasosa ihmisistä olisi optimistisempi elämän suhteen, jos kumppani vain osoittaisi suurempaa sitoutumishalua. Naimisissa olevat olivatkin selvityksen mukaan lähes kaikilla osa-alueilla sinkkuja onnellisempia.

Yli 55-vuotiaat kuvasivat itseään ikuiseksi optimistiksi muita todennäköisemmin. Alle 25-vuotiaat puolestaan sanoivat asenteensa elämään muuttuneen negatiivisemmaksi.


Lue myös:

Katso myös: Rakas, sinusta on tullut pullukka


AVA/Maria Aarnio

Lähde: Daily Mail

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja