Mainos

Miehet ryöstivät moottoripyörän suoraan omistajan alta

Lahdessa koettiin erikoisempi ryöstö eilen hieman ennen puolta yötä. Moottoripyörä varastettiin 18-vuotiaalta mieheltä väkivaltaa käyttäen.

Poliisin mukaan kaksi miestä oli hypännyt yllättäen moottoripyörän eteen, jolloin kuski oli joutunut pysähtymään. Välittömästi pysähtymisen jälkeen miehet olivat käyneet kuljettajan kimppuun nyrkein ja potkuin.

Mies luopui pyörästä ja miehet lähtivät kaasuttelemaan karkuun varastetulla pyörällä. Moottoripyörän omistaja lähti seuraamaan pyörävarkaita kaverinsa auton avulla ja myös poliisit ryhtyivät takaa-ajoon.

Paikalle hälytetyt poliisipartiot saivat näköyhteyden kaksikkoon pian, mutta moottoripyörää ajanut mies kiihdytti poliiseja karkuun omakotitaloalueelle. Poliisin mukaan tarkoituksena oli eksyttää partiot. Kuljettaja kaatoi pyörän vahingossa hetken päästä ja poliisit saivat kaksikon kiinni.

Kuljettaja, kaksikymppinen mies, puhalsi yli törkeän rattijuopumusrajan ja kyydissä ollut 1993 syntynyt mies oli myös alkoholin vaikutuksen alainen. Miehiä epäillään nyt ryöstöstä ja kuljettajaa lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta, kortitta-ajosta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennerikkomuksesta.

Poliisi otti molemmat miehet kiinni. Poliisi tunnisti kaksikon samoiksi henkilöiksi, jotka edellisenä iltana oli otettu kiinni autovarkauteen epäiltyinä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.