Mainos

Miehet iskevät toisilleen tuttuja naisia

Ilmiö vaikuttaa olevan yhä suositumpi. Mies yrittää samanaikaisesti iskeä samasta työyhteisöstä tai kaveripiiristä toisillensa tuttuja naisia.

Anna ja Siiri muistelevat vihoissaan omaa kokemustaan. Samassa työyhteisössä työskennellyt mies piti samanaikaisesti peliä työtovereina työskentelevien naisten kanssa. Naiset olivat pitkään miehen toiminnasta tietämättömiä, vaikka he istuivat työpaikalla vierekkäin. Kunnes eräänä päivänä koko juttu paljastui.

- Tuli todella yllätyksenä, en olisi ikinä uskonut. Reaktio oli ihan, että whaaat! Toisaalta alkoi soimata itseään, miten naiivi sitä onkaan ollut, Siiri pohtii surullisena.

Siirin mielestä miehen toiminta romahduttaa naisen uskoa yleisesti kaikkiin miehiin ja kyynisyys heitä kohtaan kasvaa. Mies toimi hänen mielestään ajattelemattomasti ja pönkitti toiminnallaan omaa itsetuntoaan.

- Siinä vaiheessa olin jo oppinut tuntemaan ko. miehen, eli en periaatteessa yllättynyt. Ensimmäinen reaktioni oli sääli miehen puolesta ja kiukku työkaverini puolesta, jolle kyseinen ”audi-mies” oli ollut kylmä ja tyly, Anna jatkaa.

Naiset puhuvat asioistaan miehiä enemmän

Molempien naisten mielestä miesten tulisi oppia naisten toiminnasta ainakin se, että naiset ovat avoimia toisilleen. Naiset yleensä jakavat myös makuuhuoneensa salaisuudet ystävilleen, halusi mies sitä tai ei. Ei siis ole ollenkaan epänormaalia, että naisen ystävätär tietää poikaystävän mitat ja sänkytaidot.

- Eikö mies tajua, että naisilla on tapana puhua asioista, varsinkin miesasioista! Onko kahden työkaverin iskeminen samaan aikaan miehille normaalia? Anna jatkaa ihmetellen.

- Luulin heidän ymmärtävän, mutta tämän jälkeen taas ymmärsin, miten erilaisia miehet ajatusmaailmaltaan ovat. En usko naisten ikinä toimivan näin, koska he pystyvät paremmin arvioimaan sosiaalisen tilanteen myös kiinnijäämisen riskin suhteen, Siiri puolestaan pohtii.

- Osa ymmärtää ja osa näköjään ei. Ihmettelen kyllä suuresti, miten tämä kirjoittamaton sääntö ei ole vielä miehille valjennut, Anna lisää vielä.

Siiri näkee asian myös toiselta kannalta. Mies kun oli vain hetkeä aiemmin eronnut pitkästä parisuhteestaan ja tuntui olevan naisasioissaan hukassa. Siirin mielestä tämä osaltaan selittää typerää kahden naisen samanaikaista pokailua.

Tulehtuneet välit

Kolmikko työskentelee edelleen samassa työyhteisössä, mutta välit mieheen ovat tulehtuneet. Naiset ovat kokemuksen myötä

lähentyneet entisestään ja myös viisastuneet tapahtuneesta. Mies ei edelleenkään tiedä, että molemmat naiset ovat tietoisia tapahtuneesta ja tosinaan mies vielä yrittää lähestyä Annaa.

- Suhtaudun häneen kuivan asiallisesti ja vähän säälien. Toisaalta olisi hyvä, että mies saisi tietää, että on ”jäänyt kiinni” kahden naisen pyörittämisestä. Toivottavasti sama ei toistu muiden naisten kohdalla, Anna pohtii.

- Suhtaudun häneen täysin välinpitämättömästi. Kaikki arvostus ihmistä kohtaan on mennyt, Siiri jatkaa.

Miehen epäonneksi naiset ovat tällä kertaa avanneet suunsa hieman normaalia laajemmalle porukalle, sillä suuri osa toimiston naisista tietää nyt myös sen, minkälaisia ongelmia miehellä oli vällyjen välissä.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.