Miehen syrjähyppy pelasti parin avioliiton

Yleensä uskottomuus on suhteen loppu. Daily Mail esittelee pariskunnan, joka on edelleen yhdessä syrjähypyn ansiosta!

Julie Kent-Ferraro järkyttyi, kun sai kuulla miehensä Jayn olleen uskoton. Jay oli tavannut eksoottisen naisen työmatkalla ja päätynyt tämän kanssa salasuhteeseen.

Parin tarina ei kuitenkaan päättynyt avioeropapereiden allekirjoittamiseen: vuosi eron jälkeen he nimittäin sopivat, avioituivat uudelleen ja ovat saaneet yhdessä vielä neljännen lapsen. Kaksikko on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan. He ovat myös saaneet oman tv-sarjan.

"Kun olet uhri, voit oikeuttaa minkä tahansa teon"

Jayn salasuhde jatkui kuusi kuukautta. Forbes-lehden mukaan rouva Kent-Ferraro käytti 10 000 dollaria miehensä vakoilemiseen. Naisen mukaan "työmatkojen" paljastuminen pettämiseksi oli karmaiseva kokemus ja pahimmanlaatuinen hylkäämiskokemus.

Kivuliainta oli se, ettei Jay halunnut lopettaa suhdetta. Avioeron jälkeen Julien vaikeudet jatkuivat: hänellä diagnosoitiin syöpä.

Pariskunta ei rajuista kokemuksistaan huolimatta usko, että avioliiton päättyminen olisi jommankumman syytä. Ferrarot kuvasivat Huffington Post -lehdelle, miten rakkausliitto oli vuosien saatossa muuttunut kahden tuntemattoman liitoksi.

– Vaikka suhteen valitsee yksi henkilö, valinta tehdään monia ihmisiä käsittävässä kontekstissa. Meidän kontekstimme oli, että olimme yhteistyökumppaneita Elämä-nimisessä yrityksessä. Ystävyys, joka toi meidät yhteen, oli muuttunut etäiseksi. Jaoimme asuntolainan ja lapset, Jay kuvaa.

– Kun vakuutat, että olet uhri, voit oikeuttaa minkä tahansa teon, mies myöntää ja sanoo tunteneensa olonsa hyväksikäytetyksi.

Julie ei suostu ottamaan vastuuta miehensä suhteesta, mutta avioliiton virheet hän myöntää.

– Ymmärrämme, että suhteen täytyi olla kamalassa kunnossa, koska Jay teki valinnan pettää. Haluan ottaa vastuuta avioliitossa tapahtuneista asioista, jotka johtivat suhteeseen, mutten ota yhtään vastuuta Jayn valinnasta aloittaa salasuhde, Julie kuvaa.

"Miten saatoimme menettää toisemme?"

Pari yritti erossakin pysyä sivistyneissä väleissä lastensa vuoksi. Perhematkalla Disney Worldiin heidän lempensä leimahti uudelleen, kertoo Daily Mail.

– Se oli rauhallinen ja surrealistinen hetki. Katselimme lastemme onnea ja toisiamme. Katseemme kohtasivat, ja jäimme kiinni katseeseen. Sanoin Julielle, miten saatoimme menettää toisemme ja tämän kaiken. Hän sanoi, että minun piti mennä ja hankkia naisystävä, Jay kuvaa.

Jayn mukaan avioliiton uudistaminen erilaiseksi kuin ennen on mahdollista, ja hän haluaakin vaimoaan nyt enemmän kuin ikinä. Parin mukaan he selvisivät koettelemuksesta vahingoittumattomina.

– En ajatellut muuntautua uskottomuusmainokseksi, mutta luojallamme on outo huumorintaju. Jos yksikin perhe haluaa sopia eroamisen sijaan, se on sen arvoista, Jay sanoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock, kuvien henkilöt eivät liity juttuun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja