Miehen penisvitsi sai odottamattoman käänteen: Samsungilta jäätävä vastaus Twitterissä

Puhelinvalmistaja Samsungin takana on varsin huumorintajuinen ja sanavalmis sometiimi, osoittaa tuore tapaus Twitterissä.

Aina suurten yritysten näpäyttäminen somessa ei mene putkeen, todistaa Samsungin Twitter-tiimin nokkela vastaus miehelle.

Kaikki alkoi siitä, kun Samsung julkaisi uuden S8-älypuhelimen kuukausi sitten. Puhelimesta löytyy muun muassa automaattisella tarkennuksella varusteltu selfie-kamera sekä jo aiemmissa luurimalleissa hyväksi todettu 12 megapikselin dual pixel -takakamera.

Samsung pyysi viime viikolla Twitter-tilillään uutuuspuhelimen käsiinsä saaneita tviittamaan ensimmäisen kuvan, jonka on puhelimellaan ottanut. Tviitti sai lukuisia vastauksia. Joukossa oli myös yksi vitsiveikko, joka tosin sai takaisin samalla mitalla.

Twitter-käyttäjänimen Edward takana oleva mies kertoi nimittäin Samsungille ensimmäisen luurillaan ottaman kuvan olleen kuva peniksestään. Samsungilta meni vain kolme minuuttia keksiessään varsin nokkelan vastauksen: mikroskooppi-emojin.

Jos tviitti ei näy, katso se täältä.

Twitter luonnollisesti rakastui Samsungin humoristiseen vastaukseen: tviittiä on jaettu jo yli 15 000 kertaa. Tapaus on myös oiva osoitus siitä, ettei Samsungin kanssa todellakaan kannata pelleillä.

Lähde: Mashable

***


Lue myös:

    Uusimmat