Mainos

Microsoftilla kovat odotukset Windows 7:n suhteen

Useimmille tietokoneen käyttäjille tutusta käyttöjärjestelmästä, Microsoftin Windowsista on tullut markkinoille uusi versio.

Kolme vuotta sitten julkaistu, uutta Windows 7:ää edeltänyt Windows Vista sai käyttäjiltä paljon negativiista palautetta mm. kovien tehovaatimusten vuoksi. Osittain tästä syystä jo kahdeksan vuoden ikäinen Windows XP on säilyttänyt suosionsa. Suomessa on Microsoftin mukaan Windowsia käyttäviä tietokoneita 3,8 miljoonaa, näistä kaksi miljoonaa pyörittää edelleen Windows XP:tä. Microsoft lupaa Windows 7:n olevan selvästi nopeampi kuin Vistan ja yhtiöllä onkin uuden version suhteen suuret odotukset.

"Windows 7 on saanut hyviä tuote- ja asiakasarvioita, eli odotusarvot ovat aika korkealla. Erityisesti yrityksissä on vanhempaa laitekantaa lähdössä uudistumaan, joten odotuksemme ovat kyllä isot", arvioi johtaja Timo Tiainen Suomen Microsoftilta.

Uuden käyttöjärjestelmän tuoma hyöty riippuu kuitenkin paljon käyttäjän tavoista käyttää tietokonetta. Mikäli ei kaipaa uusimpia ominaisuuksia ja kokee pärjäävänsä vanhallakin versiolla, mitään pakkoa uuden version hankkimiseen ei ole. Microsoft lupaa ainakin tärkeimpien tietoturvapäivitysten olevan vanhempienkin versioiden käyttäjien saatavilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.