Mainos

Microsoft vaihtaa 14 miljoonan Xboxin virtajohdot

Johdoissa ilmenneet viat ovat aiheuttaneet lieviä palovammoja seitsemälle käyttäjälle. Parissakymenessä tapauksessa on syntynyt savu- ja esinevahinkoja.

Microsoft vaihtaa 14,1 miljoonan Xbox-pelikonsolin virtajohdot, koska kolmestakymmenestä konsolista on löytynyt virtajohtovika.

Seitsemässä tapauksessa Xboxin käyttäjä on saanut vähäisen palovamman käteensä ja parissakymmenessä on tullut savu- ja esinevahinkoja.

- Tämä on ennaltaehkäisevä toimi, jonka päätimme tehdä näiden tapausten harvinaisuudesta huolimatta, Microsoftin Home & Entertainment -yksikön varatoimitusjohtaja Robbie Bach sanoo yhtiön tiedotteessa.

Korvaavat virtajohdot on suunniteltu suojaamaan kuluttajia ja heidän konsoleitaan komponenteissa esiintyviltä sähkövioilta, jotka saattavat aiheuttaa palovaaran. Lähes kaikissa tapauksissa vahinko on tapahtunut itse konsolissa tai rajoittunut konsolin takana olevan virtajohdon päähän, Microsoft kertoo.

Yhtiö kehottaa vaihtamaan virtajohdot konsoleista, jotka on valmistettu manner-Euroopassa ennen viime vuoden tammikuun 13:tta päivää. Muualla valmistetuissa koneissa vaihto koskee ennen 23. lokakuuta 2003 valmistettuja laitteita.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.