Mainos

Microsoft saattaa tarjota ilmaista verkkoyhteyttä

Tietotekniikkajätti Microsoft harkitsee ilmaisen Internet-yhteyden tarjoamista saadakseen vauhtia MSN-verkkopalveluunsa, arvelivat alan analyytikot eilen.

Siirto olisi uusi askel kiihtyvässä taistelussa America Onlinea vastaan. Microsoftin kuluttajaryhmästä vastaava markkinointijohtaja Rob Bennett sanoi, että mitään ilmoitusta ei ole tulossa lähiaikoina, mutta yhtiö tutkii erilaisia hinnoittelumalleja antaakseen MSN:lle potkua. Microsoft aloitti vain kaksi viikkoa sitten hyökkäyksen AOL:n suunnattoman suosittua instant messaging -palvelua vastaan. Kummatkin osapuolet myöntävät palvelun ympärillä käytävän taiston olevan vain sivujuonne varsinaisessa kamppailussa tietokonetitaanien välillä.

Tietokoneen monitori


Yhteyden tarjoamisella ohjataan kuluttajia käyttämään yhtiöiden muita verkkopalveluita. -Meneillään on kyberversio kylmästä sodasta, sanoo analyytikko Jae Kim. -Kummatkin yhtiöt yrittävät laajentaa vaikutuspiiriään. Microsoft aloitti avoimen sodan neljä vuotta sitten, kun se lanseerasi MSN:n, silloisen Microsoft Networkin. Palvelusta tuli nopeasti suosituin Internet-yhteys, mutta AOL:stä kasvoi loppujen lopuksi kiistaton markkinajohtajaksi 20 miljoonalla asiakkaallaan. MSN:llä on nykyisin arviolta 1,7 miljoonaa käyttäjää.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.