Michael Jacksonin tytär avautuu: Vihasin pitää naamiota

Maailman kuuluisimman poptähden tytär uskaltautuu vihdoin median eteen ja paljastaa, miltä tuntui elää suojattua elämää.

Edesmenneen poplegenda Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on viimein uskaltautunut median eteen ja paljastaa nyt Ellen DeGeneresin haastattelussa millaista oli elää suojattua elämää.

Jackson pakotti lapsensa Prince Michaelin, 14, Parisin, 13, ja Michael II:n, 9, peittämään kasvonsa paparazzeilta koko heidän lapsuutensa ajan. Jackson kertoo Ellen DeGenersille, että häntä ärsytti pitää naamiota, mutta myöhemmin hän ymmärsi syyn.

– Minusta se oli typerää, mutta vanhempana olen ymmärtänyt, että hän vain yritti suojella meitä ja hän myös selitti sen meille.

Maailman kuuluisimman poptähden tyttärenä oleminen on tuonut mukanaan käsittämättömän julkisuuden, mutta Jackson paljastaa, ettei häntä edes tunnistettu, kun hän aloitti normaalin koulun.

– Minulla on ollut ihan normaali lapsuus. Tarkoitan, että minua on kohdeltu niin kuin muitakin. Minua ei aluksi tunnistettu, kun aloitin normaalissa koulussa, joten sain mahdollisuuden olla kuin kuka tahansa.

Jackson haaveilee näyttelijänurasta, ja onkin jo napannut ensimmäisen elokuvaroolinsa fantasiaelokuvasta Lundon's Bridge and the Three Keys. Aloitteleva näyttelijä kertoo, että hänellä oli tapana improvisoida kohtauksia yhdessä isänsä kanssa ja ottaa hänen neuvonsa vakavasti.

– Hän sanoi minulle kerran: "Jos minä kuolen huomenna, muista aina mitä sanoin sinulle". Tartuin hänen neuvoihinsa ja tulen aina muistamaan kaiken, mitä hän minulle kertoi.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Splash, GettyImage

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja