Michael Jacksonin tytär avautuu huivipakosta

Edesmenneen popin kuninkaan, Michael Jacksonin tytär Paris Jackson kertoo lapsuuden kokemuksistaan Oprah Winfrey talk show’n haastattelussa.

Laulaja Michael Jackson halusi suojella lapsiaan julkisuudelta, joten hän käski heidän käyttää naamioita ja erilaisia huiveja peitelläkseen kasvojaan paparazzeilta. Oprahin haastattelussa Jacksonin 14-vuotias tytär muistelee eläneensä lapsuudessaan huivipakon takia hämmentäviä aikoja. Paris kuitenkin kertoo myös ymmärtävänsä isänsä tarkoitusperän.

– Silloin en ymmärtänyt, miksi minun piti pitää naamiota ja huiveja, olin hyvin hämmentynyt. Nyt kuitenkin ymmärrän, miksi isä halusi peittää kasvomme. Kun kuljimme ilman isää kaupungilla, kukaan ei tunnistanut meitä.

Paris kuvaileekin naamion käytön antaneen hänelle ja sisaruksilleen Prince Michaelille ja Prince Michael II:lle mahdollisuuden elää normaalin lapsuuden.

– Meillä oli ihan tavallinen lapsuus, kävimme pelihalleissa ja ravintoloissa. Isä kertoikin meille siitä, miten hänellä ei oikeastaan ollut lapsuutta julkisuuden takia. Muiden lasten leikkiessä hän oli jumissa studioilla ja ihmiset tunnistivat hänet. Siksi hän halusi suojella meitä, Paris toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat