Michael Jacksonin perhe hävisi oikeudenkäynnin keikkajärjestäjää vastaan

Poptähden perhe syytti keikkajärjestäjän olevan vastuussa Michael Jacksonin kuolemasta.

Michael Jacksonin perhe on hävinnyt oikeudenkäynnin poptähden viimeistä kiertuetta järjestänyttä AEG Live-yritystä vastaan, kertoo CNN. Tuomioistuimen mukaan yritys ei ollut osallisena poptähden kuolemaan.

Tuomioistuimen mukaan AEG Live palkkasi Jacksonia hoitaneen lääkäri Conrad Murrayn, mutta siitäkään huolimatta yritys ei ole velvoitettu maksamaan korvauksia Jacksonin perheelle.

– Me menetimme yhden maailman suurimmista musiikillisista neroista, mutta olen helpottunut ja erittäin kiitollinen, että valamiehistö päätti, etten minä eikä kukaan mukaan AEG Livellä ole osallisena Michaelin traagiseen kuolemaan, AEG Liven toimitusjohtaja Randy Phillips sanoi CNN:n mukaan.

Tuomioistuimen mielestä AEG Liven edustajat eivät voineet tietää Conrad Murrayn palkkaamisen olevan vaaraksi Jacksonille.

Murraylla oli lupa toimia lääkärinä neljässä osavaltiossa eikä hän ollut saanut tuomioita hoitovirheistä. Myös poptähden lääkeriippuvuus vaikutti tuomioistuimen päätökseen.

Jacksonin perhe haastoi AEG Liven oikeuteen vuonna 2010, koska heidän mielestään yritys oli osallisena poptähden kuolemaan palkkaamalla lääkäri Conrad Murrayn.

Michael Jackson kuoli vuonna 2009. Murray tuomittiin sen johdosta vankeuteen kuolemantuottamuksesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat