Mainos

Michael Jacksonin arkku suojataan haudanryöstäjiltä

Poptähti Michael Jackson haudataan torstaina Los Angelesissa. Jacksonin veli Marlon Jackson paljastaa Sunday Mirror -lehden haastattelussa, että hauta suojataan mahdollisilta haudanryöstäjiltä.

Jackson haudataan yli 20 000 euroa maksavassa kultaisessa arkussa, ja arkun ympärille rakennetaan betonista suoja, jolla yritetään estää haudan mahdollinen ryöstely tai ilkivalta. Jacksonin lasten kirjoittamat "Daddy we love you, we miss you" -viestit laitetaan arkkuun mukaan.

Marlon Jacksonin mukaan haustajaiset ovat yksityiset ja niihin osallistuu Jacksonin perheenjäseniä sekä läheisiä ystäviä. Michael Jackson piti alunperin haudata viime lauantaina, joka olisi ollut tähden 51-vuotissyntymäpäivä. Marlon Jackson kertoo, että hautajaispäivä siirrettiin, koska äiti Katherine on Jehovan todistaja ja Jehovan todistajat eivät vietä syntymäpäiviä.

Michael Jackson kuoli 25. kesäkuuta. Ruumiinavauksessa laulajan elimistöstä löytyi propofol-nimistä nukutuslääkettä. Poliisi tutkii kuolemaa henkirikoksena. Epäilyt kohdistuvat Jacksonin lääkäriin Conrad Murray´hin.

Marlon Jackson sanoo haastattelussa, ettei usko, että kukaan olisi tappanut Michaelia tahallaan, mutta jokin meni vikaan. Hän lisää, että osa hänen perheestään pitää kuolemaa murhana.

Marlon-veli kertoo myös, että vaikka Michael pikku hiljaa menetti taistelun reseptilääkeaddiktiotaan vastaan, hän yritti loppuun asti salata tilanteen perheenjäseniltään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.