Michael Jackson -show Suomeen

Suomeen saapuu lokakuussa jättimäinen Michael Jacksonin muistoa kunnioittava kiertue Thriller Live –show’n myötä.

Yli kaksituntinen Thriller Live –show on esitetty jo satoja kertoja Lontoossa täysille katsomoille. Nyt show lähtee Euroopan-kiertueelle ja saapuu samalla myös Suomeen. Suomen-esitykset saavat ensi-iltansa Lahti Hallista 20. lokakuuta ja päättyvät Helsingin Finlandia-taloon 25.10. Muut kiertuepaikat ovat Turkuhalli, Tampereen Areena, Kuopio-halli ja Jyväskylän jäähalli.

Esitykseen myy lippuja www.menolippu.fi. Lipunmyynti Lippupalvelun lippukaupoissa ja puhelinpalvelussa alkaa maanantaina 31. elokuuta.

Michael Jacksonin itsensä aikanaan hyväksymä Thriller Live –show kunnioittaa kesäkuussa laulajan elämää sekä Jackson 5 –yhtyeen historiaa. Show sai ensi-iltansa Lontoon West Endissä vuonna 2006. Esitys sai heti alusta alkaen mittavan suosion ja huikeat arvostelut Isossa-Britanniassa sekä kiertueilla ympäri Euroopan. Monet Michael Jacksonin sisaruksista ovat nähneet show’n Lontoossa ja muualla Euroopassa.

Esityksessä kuullaan kymmenittäin Jackson-hittejä, kuten I Want You Back, I'll Be There, Show You The Way To Go, Can You Feel It, Rock With You, She's Out Of My Life, Beat It, Billie Jean, Earth Song ja Thriller.

Michael Jackson on traagisen kuolemansa jälkeen suositumpi kuin koskaan. Hänen viimeisiin konserttiharjoituksiinsa pohjautuvaa This Is It -elokuva saa ensi-iltansa 28. lokakuuta, eli heti Thriller Live –show’n Suomen-kiertueen jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat