Mainos

Michael Jackson saa syytteen hyväksikäytöstä

Michael Jacksonia epäillään jälleen pedofiliasta.

Popin supertähti Michael Jackson saa syytteen lapsen hyväksikäytöstä, kertoo Kalifornian poliisi.

Poliisin mukaan Jacksonista on annettu pidätysmääräys ja hänelle on asetettu kolmen miljoonan takuut. Jacksonia on myös kehotettu antautumaan poliisille ja luovuttamaan passinsa.

Poliisin mukaan Jackson voi saada jopa yli kahdeksan vuotta vankeutta, jos hänet todetaan syylliseksi.

Kotietsintä tehtiin eilen

Poliisi teki eilen kotietsintäiskun Jacksonin maatilalle Kaliforniassa, mutta Jackson ei ollut itse paikalla Neverland Ranch -tilallaan. Kalifornian viranomaiset ottivat yhteyden Las Vegasin poliisiin, koska Jackson on Las Vegasissa Nevadassa tekemässä musiikkivideota.

Poptähden edustaja ilmoitti, että Jackson ei tiedä mitään meneillään olevasta tutkimuksesta. Jackson niin ikään katsoi julkilausumassaan, että syytösten esittämisen ajankohta ei ollut sattuma.

- Nämä hahmot näyttävät aina tulevan esiin uuden kauhean syytöksen kanssa juuri silloin, kun jokin projekti, albumi tai video julkaistaan, tähti korosti.

Uusi kokoelmalevy samaan aikaan

Kotietsintä Jacksonin maatilalle tehtiin samana päivänä, jolloin Jackson julkaisi Greatest Hits -kokoelma-albuminsa.

Kokoelma sisältää muun muassa Michaelin tuoreimman singlen nimeltä One More Chance. Useilla kanavilla nähtävä tv-show Celebrity Justice väitti eilen, että uudet pedofiliaepäilyt Jacksonia vastaan saivat alkunsa erään psykoterapeutin ilmoituksesta. Hänen terapiasessioissaan 12-vuotias losangelesilainen poika oli kertonut asioita, jotka terapeutti katsoi aiheelliseksi saattaa viranomaisten tietoon.

Kalifornian lain mukaan terveydenhuollon ammattilaisten on ilmoitettava viranomaisille, jos he tietävät tai heillä on perusteltu syy epäillä lapsen joutuneen sukupuolisen hyväksikäytön kohteeksi. Michael Jacksonia on aiemmin epäilty pedofiliasta. Häntä ei kuitenkaan ole tuomittu, ja Jackson on tiukasti kiistänyt kaikki pedofiliasyytteet.

Vuonna 1994 Jackson suostui maksamaan miljoonia dollareita ovintoratkaisussa 14-vuotiaalle pojalle, joka oli syyttänyt tähteä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuossa jutussa ei koskaan nostettu rikossyytteitä.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.