Michael Douglas nappasi supersankarin roolin

Lukuisia pystejä näyttelijänlahjoillaan ansainnut Michael Douglas on valittu Muurahaismies–hahmosta kertovaan elokuvaan.

Michael Douglas on napannut roolin Hank Pyminä, joka on Marvel sarjakuvamaailman ensimmäinen Muurahaismies. Elokuvassa pääosassa nähdään myös Uutisankkurit-elokuvasta tuttu Paul Rudd. Komedioista pääasiassa tuttu näyttelijä esittää elokuvassa Scott Langia. Pym on ehkä ensimmäinen Muurahaismies, mutta ei kuitenkaan viimeinen. Hänen jalanjäljissään seuraakin Ruddin esittämä Lang.

– Hank Pym –hahmolla on Marvelin sarjakuvamaailmassa pitkä historia. Tarvitsimme siis kyseiseen rooliin näyttelijän, joka kykenee ilmentämään hänen arvokkuuttaan ja merkitystä, Marvel Studion puheenjohtaja Kevin Feige kertoo Marvel-sivustolla.

Douglas on totuttu näkemään pääasiassa draamaelokuvissa, mutta Ant-Man–elokuvan myötä mies tuo takuulla osaamisensa täysin toiselle tasolle. Marvel Studion työporukka odottaa innolla miehen osallistumista kyseisen elokuvan tekoon.

– Olimme äärimmäisen helpottuneita, kun Michael Douglas suostui rooliin. Hän tuo jokaiseen hahmoonsa aina lujuutta sekä charmikkuutta. Emme siis malta odottaa, kuinka hän herättää Hank Prym -hahmon henkiin, Feige sanoo.

Ant-Man–nimisen elokuvan ohjaa Edgar Wright. Elokuva saa ensi-iltansa kesällä 2015.

Lähde: Marvel

Lue myös:

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat