Michael Douglas kiistää mahdolliset ahdistelusyytökset ennakkoon: "Tämä on täyttä valetta"

Näyttelijä Michael Douglas haluaa kiistä mahdolliset ahdistelusyytökset jo ennen varsinaisten syytöksien tuloa ilmi.

Hollywood-tähti Michael Douglas, 73, avautuu Deadline-lehdelle mahdollisesti tulevista ahdistelusyytöksistä.

Haastattelussa Douglas kertoo saaneensa tietoonsa, että yhdysvaltalaislehdet Hollywood Reporter ja Variety olisivat tekemässä juttua tapauksesta, missä Douglas olisi masturboinut entisen työntekijänsä edessä yli kolmekymmentä vuotta sitten ja puhunut naiselle törkeyksiä. Hän olisi myös yrittänyt estää naista saamasta työpaikkaa alalta myöhemmin.

Oscar-voittaja sanoo lehdelle, että hän ei jaksanut odottaa juttujen tuloa ilmi ja puolustaa tulevia syytöksiä vaan halusi kertoa syyttömyytensä jo etukäteen.

– Tämä on täyttä valetta. Tekaistu juttu, jossa ei ole mitään pohjaa, Douglas kommentoi lehdelle.

Mies muistaa naisen ja kertoo tämän olleen aktiivinen feministi. Hän myöntää kuitenkin, että on saattanut käyttää värikästä kieltä naisen läsnä ollessa, mutta tämä ei ollut osoitettu hänelle. Hän pahoittelee tästä.

Vaimo antaa täyden tuen

Näyttelijä Catherine Zeta-Jonesin, 48, kanssa naimisissa oleva Douglas kertoo, että tämä on ollut erityisen raskasta koko perheelle.

– Eniten sattuu se, että joudut jakamaan jotain tällaista vaimosi ja lastesi kanssa. Lapseni ovat todella loukkaantuneita tästä. Heidän täytyy mennä kouluun huolestuneina, että isästä on joku tällainen artikkeli, jossa isä on seksuaalinen ahdistelija. He ovat peloissaan, mies kertoo.

Mies myös kertoo saavansa vaimonsa täyden tuen, sekä olevan innokas Me too -kampanjan kannattaja.

Naisten asema esillä Golden Globe -gaalassa 2:03

Lue myös:

    Uusimmat