Mainos

Miau! Kissa roikkui auton katolla lähes 100 kilometrin tuntinopeudessa – hurja kyyti tallentui videolle

Tämän kissimirrin kynnet ovat todellakin olleet terässä. Kissa roikkui kuin ihmeen kaupalla moottoritiellä ajavan auton katolla, vaikka menopelillä oli lähes satanen lasissa.

Yhdysvaltain Nebraskan osavaltiossa videon kuvannut Ronda Rankin kertoi huimassa vauhdissa katolla roikkuvan kissan näyttäneen hämmentyneeltä ja pelokkaalta. 

Autolla matkustanut perhe oli huomannut epätavallisen näyn vieressä ajavan auton katolla. Nainen oli huutanut auton kuljettajalle katolla matkustavasta karvatassusta.

– Sanoin, että "katollanne on kissa", ja toistin sanomaani "kissa katolla". Kuski katsoi minua ja sanoi "herranjumala". Hän näytti säikähtäneeltä ja auto hidasti välittömästi, Rankin kertoi CNN:n videolla.

Riittikö yhdeksän elämää?

Kissan hurjaa matkaa viereisestä autosta todistanut perhe toivoo, että matka päätyi kissan osalta hyvin. He näkivät auton ajavan tiensivuun, mutta kysymyksiä on kuitenkin enemmän kuin vastauksia.

– Mitä tapahtui? Oliko se heidän kissansa? Hyppäsikö se pois? Saivatko he sen pois katolta? pohtii videon kuvannut nainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.