Miamin täydelliset naiset alkaa AVAlla – tutustu kaunottariin!

Uudessa rouvassarjassa nähdään nyt mitä seurapiirikaunotarten luksuselämä Miamissa pitää sisällään, kun Adriana De Moura, Lea Black, Alexia Echevarria, Larsa Pippen ja Cristy Rice päästävät yleisön katsomaan glamourintäyteistä elämäänsä.

Miamin täydellisten naisten elämää päästään seuraamaan AVAlla maanantaista keskiviikkoon klo 22.00. Tutustu alla sarjan upeisiin kaunottariin.

Lea Black

Lea Black on kuuluisan rikosasianajaja Roy Blackin vaimo ja yhdeksänvuotiaan pojan äiti. Kunnioitettu ja rakastettu Teksasin kasvatti on jättänyt jälkensä Miamiin. Tämä seurapiirien vaikuttaja on myös kerännyt mainetta ja kunniaa hyväntekeväisyystyöllään. Lea on osallistunut muun muassa paikallispolitiikkaan sekä Barack Obaman presidentinvaalikampanjaan.

Alexia Echevarria

Alexia Echevarria tuntee Miamin ja sen kuuman latinokulttuurin kuin omat taskunsa. Venue-lehden päätoimittaja tietää viimeisimmät trendit ja on perillä julkkismaailman tapahtumista. Alexia viettää aikaansa Miami Beachilla sijaitsevassa kodissaan aviomiehensä Hermanin kanssa. Välillä hänestä tuntuu, että hän on ennemmin isosisko kuin vanhempi kahdelle pojalleen.

Marysol Patton

Miamissa syntynyt ja kasvanut Marysol Patton on yksi kaupungin tavoitelluimmista naisista niin sosiaalisissa piireissä kuin työelämässä. Marysol erosi aviomiehestään kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen pistänyt kaiken energiansa PR-firman pystyttämiseen. Hän jos joku osaa luoda bileet A-listan julkkiksille! Juhlien lisäksi Marysol viihtyy Elsa-äitinsä kanssa.

Larissa Pippen

NBA-tähti Scottie Pippenin vaimo Larissa Pippen on libanonilainen kaunotar, joka kehuu onnistuvansa kaikessa mitä tekee. Hän luovii hienosti niin vaimon kuin nelilapsisen perheen äitinä. Hän aikoo kasvattaa pojistaan huippu-urheilijoita, mutta rakastaa myös shoppailua tyttärensä seurassa.

Christy Rice

Paljasjalkainen miamilainen Christy Rice on ylpeä juuristaan. Tämä asennenainen tuo hieman latinosähäkkyyttä kaikkeen mitä puuhastelee. Christy erosi NBA-tähti Glen Ricesta ja nauttii nyt sinkkuelämästä. Tanssimista rakastava nainen huolehtii kolmesta lapsesatan ja johtaa omaa putiikkia.

Adriana Demoura-Sidi

Brasilialainen kaunotar Adriana Demoura-Sidi on täyspäiväinen äiti ja kunnioitettu taidekuraattori, joka on jatkuvasti menossa tukka putkella. Erottuaan miehestään Adriana löysi nopeasti uuden rakkauden kihlattunsa Fredricin kanssa. Mutta miten käy flirttiä rakastavan Adriannan parisuhteelle?

1. tuotantokausi alkaen 29.10. MA-KE klo 22.00.

2. tuotantokausi alkaen 13.11. klo 22.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja