Metti Forssellin unelma kävi toteen – onnistui nappaamaan itselleen halutun luksuslaukun: "Hintalappu kirpaisi ja pahasti"

Metti Forssel osti itselleen Hermès-merkin Birkin-laukun.

Bloggaaja Metti Forssell onnistui ostamaan itselleen monen naisen unelmien laukun. Forssell kertoo blogissaan hyvästä tuuristaan, joka hänelle kävi hänen lomaillessaan Ranskassa yhdessä puolisonsa, jalkapalloilija Mikael Forssellin kanssa.

Metti Forssell kertoo blogissaan, ettei ollut edes ajatellut Hermèsin Birkin-laukun ostoa, mutta kävellessään liikkeen ohi hän ehdotti puolisolleen sisällä piipahtamista.

– En olisi ikimaailmassa ajatellut, että kun ensimmäisen kerran kyselen mustan Birkinin perään, olisi myyjä pyytänyt minut takahuoneeseen ja kaivanut silkkihansikkain esiin unelmieni laukun. Käsilaukku, joka mallia, väriä, kokoa ja jokaista yksityiskohtaa myöten oli juuri se oikea. Siis mitä? Forssell kirjoittaa blogissaan tilanteesta.

Forssell kertoo ostopäätöksen olleen helppo, koska toista mahdollisuuta laukun ostamiseen ei välttämättä tulisi.

– Ja kyllä, hintalappu kirpaisi ja pahasti! Mutta kyseessä on laukku, joka minulla tulee olemaan ikuisesti, Forssell kertoo blogissaan.

Hermèsin laukkujen hinnat liikkuvat Fortune-sivuston mukaan 10 000 eurosta yli 170 000 euroon. Merkin klassikkolaukkuja on myös tunnetusti äärimmäisen vaikeaa saada, ja osa merkin faneista joutuu havittelemaan laukkua itselleen useaan otteeseen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja