Mette-Marit myy vaatteitaan netissä

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on laittanut vanhoja vaatteita myyntiin tavisten tapaan.

Norjalaislehti Verldens Gang sekä Hello-lehti uutisoivat Norjan kruununprinsessan laittaneen vaatteitaan myyntiin. Kuninkaallisen entiset käyttövaatteet ovat myynnissä norjalaisella Blobbis-nettikirpputorilla.

– Monet vaatteistamme voivat pois heittämisen sijaan saada uuden elämän. Tämä on hauska ja helppo tapa suojella ympäristöä, kruununprinsessa on kommentoinut.

Kuten monien muidenkin kuninkaallisten, on myös Mette-Maritin tyyli ollut fanien syynissä hänen edustaessaan. Nyt myynnissä on 31 eri asukokonaisuutta ja mukaan mahtuu niin merkkivaatteita kuin edullisempien ketjujen valikoimia. Mette-Maritia on välillä kritisoitu luksusvaatteiden alituisesta käyttämisestä.

– Häntä on kritisoitu muun muassa italialaisten ylellisten vaatteiden valitsemisesta. Olenkin huomannut kruununprinsessan kierrättävän ja valitsevan nykyään yhä useammin käyttöönsä jo ennestään tuttuja vaatteita. Mette-Maritilla on vaikutusvaltaa ja näin hän toimii hienosti esimerkkinä, toteaa hoviasiantuntija Kjell Arne Totland Verldens Gang -lehdelle.

Mette-Maritin vaatteiden ja asusteiden myynnistä saatu tuotto ohjataan suoraan ympäristön hyvinvointiin huomiota kiinnittävälle Milijoagentene-yhdistykselle.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mette-Marit osoittaa kannattavansa kierrättämistä, sillä ensimmäisen kerran hän myi vaatteitaan netissä viime vuoden kesäkuussa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat