Mainos

Metson toimitusjohtaja vaihtuu

Metson hallitus on vapauttanut toimitusjohtaja, vuorineuvos Tor Bergmanin (kuvassa) tehtävistään.

Metson toimitusjohtaja Tor Bergman on vapautettu tehtävistään. Tehtävään on nimitetty toistaiseksi varatoimitusjohtaja Olli Vaartimo.

Bergman vapautetaan sekä toimitusjohtajan että Metson liiketoiminta-alueiden hallitusten puheenjohtajan tehtävistä. Metso Oyj:n hallitus on tänään käsitellyt konsernin uutta strategiasuunnitelmaa.

Metso-konserni ilmoittaa muuttavansa johtamisjärjestelmäänsä siten, että Metso Paper, Metso Minerals, Metso Automation ja Metso Ventures toimivat jatkossa aiempaa itsenäisemmin omaa strategiaansa kehittäen.

Konsernin keskushallinnon toiminnot ja niiden rooli uudelleenarvioidaan loppuvuoden aikana siten, että tehostamisohjelmien ja konsernisynergiahankkeiden jatkuvuus turvataan.

Konserni on lisäksi päättänyt tehdä Metso Mineralsissa noin 200 miljoonan euron liikearvon alaskirjauksen ennen veroja. Konsernin mukaan alaskirjaus aiheutuu kiven- ja mineraalienkäsittelyn vaikean markkinatilanteen pitkittymisestä sekä Metso Mineralsille epäedullisista valuuttakurssimuutoksista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.