Mainos

Metsolle 660 miljoonan markan tilaus Saksasta

Metso toimittaa Saksaan maailman suurimman paperikoneen.

Metso

Metso Paper toimittaa saksalaiselle Papierfabrik Palm GmbH & Co:lle suuren paperinvalmistuslinjan päälaitteet. Uusi tuotantolinja valmistuu Lounais-Saksan Wörthiin rakennettavaan uuteen tehtaaseen. Toimitettava paperikone on maailman suurin. Linja käynnistyy lokakuun alussa vuonna 2002.

Metso Paperin toimituksen pääosat ovat täydelliset kiertokuitulinjat ja massankäsittelyjärjestelmät, paperikone, kaksi pituusleikkuria ja rullankäsittelyjärjestelmät. Yhteensä 2000 tonnin päiväkapasiteettiin yltävien kiertokuitulinjojen avainprosessit sisältävät pulpperoinnin, karkea- ja hienolajittelut, fraktioinnin, saostuksen, dispergoinnin, jälkijauhatuksen ja kaikki näihin liittyvät suunnittelupalvelut.

Paperikoneen viiran leveys on 11 metriä ja suunnittelunopeus 1800 m/min. Tämä mahdollistaa noin 600 000 tonnin vuosituotannon. Tuotevalikoima koostuu 60 - 150 g/m -painoisista pakkauskartongeista.

Metso Engineeringiin kuuluva Metso Drives toimittaa paperikoneen kaikki mekaaniset käytöt.

Papierfabrik Palm on yksi Euroopan kokeneimmista keräyskuidun käyttäjistä. Palm-ryhmään kuuluu tällä hetkellä kolme paperitehdasta sekä lukuisia jalostus- ja pakkauslaatikkotehtaita. Ennen nyt käynnistettävää projektia yhtiöryhmän vuotuinen tuotantokyky on 750 000 tonnia paperia ja yli 600 miljoonaa neliömetriä aaltopahvia. Vuonna 2000 Palm-ryhmän liikevaihto oli DEM 1 miljardia ja sen palveluksessa oli noin 2400 henkilöä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.