Mainos

Metsästysmatkat: Vaaratilanteita ja hulppeita maisemia

Miten eteläeurooppalaiset metsämiehet selviytyvät Pohjoisen karuista oloista? MTV3 MAXin uutuusohjelma Pohjoiset metsästysmatkat ottaa siitä selvää.

Tilaa MTV3 MAX kotiisi PlusTV:ltä täältä!

Pohjoiset metsästysmatkat on italialainen sarja, jossa Etelän metsämiehet matkaavat tutustumaan pohjoisen Euroopan metsästäjiin, metsästyskulttuuriin ja luontoon. Sarjassa päästään tositoimiin muun muassa Virossa, Norjassa, Puolassa kuin Englannissakin.

Esimerkiksi kaikilla Pohjoismailla on omat erityispiirteensä ja karun kauniissa luonnossa vuodenaikojen vaihtelu tuo eränkävijälle lisää elämyksiä.

Ensimmäisessä 7.9. nähtävässä jaksossa seurataan Norjan Ringebun tuntureilla peuranpyyntiä, joka on tarkkaan säännösteltyä ja valvottua lajin harvinaisuuden takia

14.9. puolestaan pyydetään peuraa Itä-Islannin ylängöillä, ja myös lyhytnokkahanhi on tähtäimessä.

Kestääkö italialainen kantti Lapin hanget?

Kauden aikana tulevat huikeat metsämaisemat niin Pohjois- kuin Manner-Euroopasta. Italialainen ryhmä vierailee myös Ruotsin Lapissa, jossa koetaan dramaattisia hetkiä, kun haavoittunutta hirveä seuranneet metsästäjät eksyvät metsään upottavassa hangessa. Miten tilanteesta selvitään?

Tachovin metsissä Tsekissä puolestaan seurataan villisian ja saksanhirven metsästystä. Englannissa puolestaan seikkaillaan Somersetissä kuningas Arthurin idyllisissä maisemissa ja katsotaan, kuinka metsäkauriin ja fasaaniin pyynti sujuu.

Kauden aikana tutustutaan myös Pohjois-Amerikan erikoisuuksiin ja hulppeisiin maisemiin.

Pohjoiset metsästysmatkat MTV3 MAXilla tiistaisin kello 19.00. Katso parhaat tarjoukset PlusTV:n kanavapaketeista täältä.

Tämän artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.