Mainos

Metsästäjien kimppuun käynyt karhu ammuttiin Ruotsissa

Karhu raateli kahden miehen kasvoja ja selkää. Viime viikolla toinen karhu raateli miehen hengiltä Ruotsin Jämtlannissa.

Kahta ruotsalaista metsästäjää raadellut karhu on päässyt hengestään. Noin 250-kiloinen uroskarhu hyökkäsi kahden metsästäjän kimppuun Ruotsin Härjedalenissa eilen. Karhu yllätti hirvimetsällä olleet miehet ja raateli toisen miehen kasvoja. Toinen mies sai raateluhaavoja selkäänsä. Miesten saamat vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Metsästäjät, 41- ja 65-vuotiaat miehet olivat eilen iltapäivällä hirvimetsällä, kun karhu yllätti heidät. Karhu oli lähtenyt seuraamaan miesten metsästyskoiraa. Koira juoksi isäntiensä luo karhu kintereillään. Karhu kävi miesten kimppuun, ja nämä onnistuivat laukaisemaan aseensa kohti karhua. Karhu oli paennut paikalta vertavuotavana, ja miehet pääsivät soittamaan apua. Heidät kuljetettiin Östersundin sairaalaan ambulanssihelikopterilla.

Lääninhallitus määräsi karhun ammuttavaksi. Kaulaan haavoittunut karhu onnistuttiin jäljittämään koirien avulla ja ammuttiin tänään aamupäivällä.

Viime viikon maanantaina löydettiin karhun raatelema mies kuolleena metsästä Ruotsin Jämtlannissa. Myös tämä karhu tapettiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.