Mainos

Metsästä mies jalkapallohumusta

Ota kaikki hyöty irti kisoista ja hyökkää rohkeasti kohti mieslaumaa.

Jalkapallon MM-kisat saavat miehet jähmettymään television ääreen päivittäin. Oletpa sinkku tai suhteessa, älä vaivu epätoivoon. Muutamalla hienosäädöllä kesän peleistä voi tulla mielekkäitä.

Anna jalkapallohuuman tarttua – tai teeskentele

Keräät pisteet kotiin, kun pukeudut treffeillä hänen lempijoukkueensa peliasun väreihin. Pukeutumisesta tulee hauska juttu teille kummallekin. Esimerkiksi Brasilian väreihin pukeututessasi sinut huomataan varmasti, sillä väriyhdistelmä on helposti tunnistettavissa.

Opettele pari jalkapallon perussääntöä, joilla pystyt tekemään vaikutuksen häneen. Tiedätkö jo, mitä paitsio tarkoittaa? Myös nippelitietoa kannattaa olla hihassa hitusen verran. Voit vaikka aloittaa muistamalla, että kisoihin osallistuu yhteensä 32 maata.

Sinkkunaiset: pistäytykää urheilubaarissa

Paras paikka miesten metsästykseen kisojen aikana on urheilubaari. Pelin päätyttyä koko ravintola on täynnä miehiä. Harhauta kivannäköinen kundi välittömästi matsin jälkeen kiinnittämään huomiosi juuri sinuun. Heidän ei tarvitse enää tuijottaa matsia, joten keskustelun aloittaminen sujuu ilman häiriötekijöitä.

Pidä rakkaasi tyytyväisenä matsien aikana. Tuo hänelle naposteltavaa ja olutta, niin hurmaat hänet täysin. Älä kuitenkaan unohda vaatia itsellesi yhtä hyvää kohtelua, kun lempiohjelmasi katsomisen aika koittaa.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Gettyimages

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.