Mainos

Meteoriitti iski samaan taloon kuudesti – asukas syyttää ufoja

Bosnialaismies uskoo joutuneensa ufojen hyökkäyksen kohteeksi, sillä meteoriitti on osunut häneen taloonsa jo kuusi kertaa vain muutaman vuoden sisällä. Tapauksesta kertoo brittilehti The Sun.

Bosnialaisen Radivoje Lajicin, 50, mukaan meteoriitit ovat moukaroineet hänen kotiaan toistuvasti vuodesta 2007 lähtien, yhteensä kuusi kertaa.

Belgradin yliopiston asiantuntijat ovat vahvistaneet, että Lajicin tutkittavaksi tuomat kivet ovat jatkuvasti olleet meteoriitteja.

Yliopiston asiantuntijat ovatkin ryhtyneet tutkimaan alueen magneettikenttiä selvittääkseen, mikä saa meteoriitit iskemään jatkuvasti samaan paikkaan. Lajicilla on asialle kuitenkin toinen selitys: hän uskoo joutuneensa ufojen hyökkäyksen kohteeksi.

Lajicin mukaan todennäköisyys sille, että meteoriitti osuisi samaan taloon kuudesti, on niin pieni, ettei kyseessä voi olla sattuma.

– Olen selvästi ufojen maalitaulu. En tiedä mitä olen tehnyt ärsyttääkseni heitä, mutta mikään muu selitys ei käy järkeen, hän sanoo.

Lajic kertoo pelkäävänsä nykyään sateella nukkumista, sillä meteoriitit ovat iskeneet taloon aina sateen aikana. Hän on vahvistanut Gornji Lajicin kylässä sijaitsevan kotinsa kattoa teräspalkeilla.

Mutta meteoriitit ovat tuoneet mukanaan jotain hyvääkin. Niin suuri määrä kiinnostuneita on käynyt ihmettelemässä Lajicin taloa, että mies suunnittelee pienen museon perustamista talonsa puutarhaan. Lisäksi perhe sai rahaa talon katon uusimiseen myymällä yhden meteoriiteista hollantilaiselle yliopistolle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.