Mainos

Metallican Kirk Hammett rakastaa kauhuelokuvia

Mailman myydyimpiin ja rakastetuimpiin kuuluva rockyhtye Metallica soitti keskiviikkona hyisessä Helsingissä noin 28 000 kuulijalle.

Metallica on esiintynyt Suomessa viimeisen 30 vuoden aikana 17 kertaa.

Metallican käynnissä olevalla kiertueella bändi soittaa yleisön valitsemat kappaleet. 

MTV:n Uutiset sai ainoana tiedotusvälineenä Metallican haastattelun. Kitaristi Kirk Hammett kertoi haastattelussa, että äänestystuloksissa oli yllätyksiä bändille.

- Oudoin ja epätavallisin toive tuli Suomesta. Se oli Frayed Ends Of Sanity. Me ajattelimme: Kyllä! On paikka jossa, halutaan kuulla Frayed Ends Of Sanity. Emme ole soittaneet sitä koskaan ennen.

Metallican uusi levy valmistuu hitaasti mutta varmasti keikkailun tauoilla. Bändin tuoreimmat julkaisut ovat kunnianosoituksia Metallican nuoruuden sankareille.

Noiden cover-biisien teko oli mahdottoman hauskaa. Deep Purple, Rainbow, Ronnie James Dio kaikkiaan. Me tulemme 70-luvun lopun hardrockista ja metallista. Se oli hyvä tapa kunnioittaa ihmisiä, jotka ovat innoittaneet meitä. Minä henkilökohtaisesti kunnioitan siinä Ritchie Blackmorea, koska olen soittanut hänen kitarajuttujaan ainiaan.

51-vuotias miljonäärikitaristi rahoittaa Metallicalla rakkaan harrastuksensa. Mies kun kerää kauhu- ja tieteiselokuvia ja niihin liittyvää tavaraa. Kokoelma on niin suuri että hänellä on sitä varten oma talo. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan ja helmikuussa Hammett isännöi ensimmäistä omaa kauhufestivaaliaan.

- Pidin kokoelmani yksityisenä kunnes viitisen vuotta sitten päätin kirjoittaa aiheesta kirjan. Julkaista ja jakaa kokoelmani yleisölle. Toivottavasti koulutan ihmisiä kauhuelokuviin yleensä, 20-luvulta nykyaikaan.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.