Messi vai Ronaldo? – Kiivas väittely jalkapallon suurimmasta tähdestä päättyi surmaan

Kahden jalkapallofanaatikon välinen väittely päättyi julmasti, kun toinen miehistä viilsi ystäväänsä lasinsirulla kaulaan, Mundo Deportivo -uutissivusto kertoo

Kaksi nuorta nigerialaissyntyistä miestä vietti lauantaina toisen syntymäpäiväjuhlia Nalasoparan kaupunginosassa Intian Mumbaissa.

Juhlien jälkeisenä sunnuntaiaamuna miehet ajautuivat riitaan jalkapalloilijoiden paremmuudesta.

Ystävykset eivät olleet pääseet yksimielisyyteen siitä, kumpi on jalkapallon kirkkain tähti – Cristiano Ronaldo vai Lionel Messi.

Paikallinen poliisi Kiran Kabadi kertoo, että syntymäpäiviään juhlinut 34-vuotias Ronaldo-fani Obinna Durumchukwa oli yrittänyt heittää ystäväänsä maljakolla. Heitto oli kuitenkin epäonnistunut, ja maljakko oli osunut seinään.

Hyökkäyksestä kimpaantunut, Messiä kannattava 24-vuotias Nwabu Chukwuma oli pominut maasta lasinpalasen ja viiltänyt ystäväänsä kostoksi kaulaan.

Poliisit saapuivat paikalle, kun naapuri oli tehnyt hälytyksen äänekkäästä riidasta. Ystävänsä surmannut mies pidätettiin murhasta epäiltynä.

Vaikka Intian suosituin urheilulaji on kriketti, jalkapallofanien määrä ja kiinnostus eurooppalaisia urheilulajeja kasvaan on kasvanut maassa vuosi vuodelta. 

Lue myös:

    Uusimmat