Mersu-pomo Toto Wolff Ferrarin kuljettajatilanteesta: “Luksusongelma”

Ferrarin kuljettajaparin Sebastian Vettelin ja Charles Leclercin välille ennustettu taistelu on italialaistallille luksusongelma, katsoo Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff.

Jotkut varikolla uskovat, että Ferrarilla voi olla alkavalla kaudella vaikeuksia suitsia kuskiparinsa välistä mittelöä. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on painottanut Vettelin olevan tallin prioriteetti, mutta Leclerc on jo kertonut haluavansa aiheuttaa kauden mittaan “vaikeuksia” Binottolle.

Mercedeksellä Wolff oli aiemmin kovan paikan edessä joutuessaan vaalimaan Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin tulehtuneita välejä. Mersu-pomo ei kuitenkaan halua kutsua Ferrarin tilannetta suoranaiseksi ongelmaksi.

– Leclerc on heidän autossaan tulevaisuuden mestari, kun Sebastian on nelinkertainen mestari. Mielestäni tämä on heille luksusongelma, Wolff kommentoi Ferrarin kuljettajaparia tallinsa järjestämässä sponsoritilaisuudessa Torinossa.

– Vaikea on mielestäni väärä sana. On parempi kutsua sitä haastavaksi. Meillä oli aiemmin vastaava tilanne, itse asiassa meillä on se joka vuosi. Talli tarvitsee kaksi kilpailukykyistä kuljettajaa taistellakseen valmistajien maailmanmestaruudesta, Wolff lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat