Mainos

MeritaNordbanken liittyy WAP Forumiin

MeritaNordbanken on hyväksytty ensimmäisenä pohjoismaisena pankkina WAP Forumin jäseneksi. WAP-teknologian ansiosta palveluista voidaan kehittää niin helppokäyttöisiä, että päivittäiset pankkipalvelut voidaan hoitaa matkapuhelimella ajasta ja paikasta riippumatta.

"MeritaNordbanken vaikuttaa aktiivisesti WAP-palvelujen kehittämiseen. Samalla tehostamme verkostoitumistamme muiden alan toimijoiden kanssa", sanoo varatoimitusjohtaja Bo Harald, joka vastaa MeritaNordbankenin verkkopankkitoiminnasta.

WAP Forumin päätavoite on tuoda yhteen yritykset langattoman teollisuuden ja tiedonvälityksen kaikilta segmenteiltä ja edistää tuotteiden yhteensopivuutta ja langattomien markkinoiden kasvua. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä jo yli 90 jäsentä. Mukana ovat melkein kaikki merkittävät vaikuttajat, kuten Ericsson, Hewlett-Packard, IBM, Microsoft, Motorola ja Nokia.

Yhdistyksen päämääränä on kehittää maailmanlaajuinen standardi langattoman informaation ja palvelujen välitykseen digitaalisissa matkapuhelimissa ja muilla langattomilla päätteillä. MeritaNordbanken ja Nokia ovat jo aiemmin sopineet yhteistyöstä langattomien pankkipalveluiden kehittämisestä GSM-puhelimeen.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.