Mainos

MeritaNordbanken jatkaa ostotarjoustaan Christianiasta

MeritaNordbanken jatkaa edelleen tarjoustaan norjalaisesta Christiania pankista. Nyt odotetaan uusia pelisääntöjä, joilla Norjan valtio voi luopua omistuksestaan.

Iltapäivällä MeritaNordbanken jätti uuden ostotarjouksen, joka on järjestyksessään jo kahdeksas. Norjan hallitus aikoo luopua tavalla tai toisella vähemmistöosuudestaan. Tänään parlamentissa on ryhdytty valmistelemaan rahoitusalaa koskevia uusia säännöksiä, joIta irtautuminen edellyttää. Niitä odotellessa Merita-Nordbanken uusi tarjouksensa.

MeritaNordbankenin ja Unidanmarkin konsernijohtaja Hans Dalborg sanoo, että MeritaNordbanken on teknisistä syistä jatkanut tarjoustaan kesäkuun loppuun asti. Dalborg sanoo yhtiönsä olevan vakuuttunut, että norjalaisten kanssa saadaan aikaan pohjoismainen ratkaisu. Dalborg odottaa että pitkä prosessi alkaa vauhdittua. Pankki on valmis arvioimaan tilannetta uudelleen kun Norjan valtion luopumispäätökset ovat valmiina.

MeritaNordbankenille norjalainen Christiania pankki eli Kreditkassen on tärkeä lenkki pohjoismaisessa ketjussa. Norjan toiseksi suurin pankki olisi saatava ryhmään mukaan, muuten pohjoismainen pankki on vailla tärkää tukijalkaansa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.