Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Mercedes-pomo Toto Wolff näkee Lewis Hamiltonissa muutoksen – "Se on outoa"

0:33

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff näkee Lewis Hamiltonin muuttuneen kauden aikana parempaan suuntaan.

Hamilton ajoi juuri päättyneellä kaudella jo uransa viidenteen maailmanmestaruuteensa F1:ssä. Varsinkin kauden toinen puolisko sujui brittikuskilta erittäin vahvasti. Hamilton varmisti mestaruutensa jo kauden kolmanneksi viimeisessä osakilpailussa Meksikossa. Wolffin mukaan Hamilton ajoi mestaruutensa varmistuttua entistä paremmin.

– Hän on oikeastaan ajanut vahvemmin maailmanmestaruutensa varmistamisen jälkeen. Luulen, että hän on niin sulautunut ja sopeutunut tiimiimme, että kuljettajien mestaruus tuntui puutteelliselta, Wolff toteaa Motorsport.comille.

– Se on outoa, koska kuljettajat tähtäävät yleensä niin vahvasti kuljettajien mestaruuteen, mutta hän totesi tuntevansa olonsa puutteelliseksi ja halusi varmistaa tallimestaruuden.

Hamiltonilla on useasti ollut vaikeuksia pitää tasoaan mestaruuden jo ratkettua, mutta tällä kaudella brittikuski ajoi mestaruutensa varmistamisen jälkeen voittoon molemmissa jäljellä olleissa osakilpailuissa. Wolffin mukaan valmistajien mestaruus oli Hamiltonille lähes yhtä tärkeä kuin henkilökohtainenkin mestaruus.

– Hän oli melkein vapautuneempi ja onnellisempi tallimestaruuden ratkettua kuin omansa. Tämän takia hän ei ottanut jalkaansa pois kaasulta ennen kauden päättymistä. Se on jollain tavalla uusi Lewis, Wolff sanoo.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja