Menudo tekee paluun

1980- ja 90-luvuilla huippusuosittu puertoricolainen poikabändi Menudo tekee paluun lavoille. Bändin paluuta seurataan musiikkikanava MTV:n uudessa, Idols-tyyppisessä tosi-tv-sarjassa. "The Road to Menudo"-sarjassa etsitään poikabändiin sopivia nuoria laulajalahjakkuuksia. Kymmeniä teini-ikäisiä latinonuorukaisia ilmaantui lauantaina järjestettyyn koelauluun Miamissa.

Menudo nosti aikoinaan Ricky Martinin poptähdeksi, mutta uudessa Menudossa ei nähdä yhtään poppoon alkuperäistä jäsentä. Myös alkuperäinen Menudo muuttui vuosien varrella, koska laulajia vaihdettiin nuorempiin muutaman vuoden välein.

Kykyjenetsintäohjelman tuomareina toimivat muiden muassa Backstreet Boys yhtyeestä tuttu laulaja Howie Dorough sekä useita poikabändejä luotsannut musiikkimanageri Johnny Wright, jonka meriitteihin kuuluu niin New Kids On The Blockin, Backstreet Boyesin, kuin *NSYNC:n managerointi.

- Aiomme tehdä asiat hieman eritavalla kuin aiemmmin. Musiikki tulee olemaan katujenmusiikkia: club, hip-hop ja rock-musiikkia. Se ei tule olemaan lokeroitua, Wright kertoi Miami Herald-lehdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat