Mainos

Menoliikenne sujunut rauhallisesti

Joulun menoliikenne jatkui heti aamusta tasaisena. Lumisade haittasi liikennettä paikoin.

Paikalliset lumisateet hidastivat liikennettä varsinkin itäisessä Suomessa, jossa ajokeli oli ajoittain huono. Lapissa oli talvikeli. Eteläisessä Suomessa päätiet olivat suolattuja ja märkiä, sivutiet liukkaita ja moottoriteiden rampit paikoin petollisia.

Vilkkaimmin liikennöidyillä Hämeenlinnan-Tampereen sekä Helsingin Lahden -moottoriteillä liikennevirrat jäivät päivän huippunakin alle tuhanteen autoon tunnissa. Iltaan mennessä oli pahoilta liikenneonnettomuuksilta ainakin etelässä vältytty.

Ojaan- ja peräänajoja sen sijaan oli lukuisia. Iltapäivällä tapahtui kahden henkilöauton yhteentörmäys Suomenniemellä valtatie 15:llä, jossa molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat ja kuljetettiin sairaalahoitoon. Viitosteillä lähellä Lusia henkilöauto luisti tieltä kohti kallioleikkausta, mutta onneksi pysähtyi. Autossa ollut äiti ja kaksi tytärtä vietiin Heinolaan tarkastettavaksi.

Uudellamaalla oli iltaan mennessä tapahtunut erilaisia, vähäisempiä tieturmia vajaat sata. Menoliikenteessä ei aaton aattona ruuhkia ollut, koska liikenne on tänä vuonna jakautunut useammalle päivälle. Joululiikenteen arvioitiin jatkuvan vielä jouluaattonakin.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.