Mainos

Menitkö kesällä naimisiin? Lue seksivinkit vastanaineille!

Avioliitto on paitsi yhteistä arkea, jaettuja tilejä ja yhteisaikaa, myös koskettelua, suostumista ja pahimmassa tapauksessa vaihtokauppaa erotiikalla. Reader's Digest, suomeksi siis Valitut Palat, ohjastaa vastanaineet makuuhuonemaailmaan.

Keskittykää nautintoon, älkää pelkästään orgasmiin. Koskettelu ja toisen kehon tutkiminen tutustuttaa teidät toistenne tarpeisiin ja haluihin. Nautinto ja kiintymys pitää teidät fyysisesti läheisinä silloinkin, kun seksi ei maistu.

Älkää unohtako henkistä puolta: ymmärryksen, tuen ja arvostuksen kautta syntyy läheisyyden tunne, joka saa haluamaan fyysistä läheisyyttä.

Suunnitelkaa! Eikö huvita; onko työkiireitä? Sutaise seksi kalenteriisi! Monet naimisissa olevat haluavat seksiä enemmän (tai vähemmän). Jos odotat aikaa, jolloin kiihotut spontaanisti, jäävät monet hienot sänkykamarihetket välistä kiireen takia!

Sano kyllä

Kosketelkaa toisianne. Alkuhuuman aikana tuntuu turhalta harrastaa hellää hyväilyä, mutta asiantuntijoiden mukaan juuri koskettelu takaa hyvän seksielämän sitten, kun lapset, laina, stressi ja riidat puskevat päälle.

Eikö tee mieli? Sano silti kyllä. Joskus, kun partnerisi haluaa seksiä ja sinä et, suostu silti, ja anna kumppanisi kosketella ja rakastella sinua. Et kai halua kieltäytyä ihanasta läheisyydestä? Jos et ole naimisissa seksiaddiktin kanssa, homma toimii!

Ajattele arkea tylsän rutiinin sijaan esileikkinä. Opi ottamaan puolisosi huomioon! Jos toinen teistä joutuu raatamaan koko päivän tiskien ja pyykkien kanssa, hän ei taatusti jaksa hurjastella makuuhuoneessa iltaisin.

Älä kauppaa

Älä käytä seksiä vaihtokauppatavarana. Jos olet vihainen, puhu tunteesi ulos sen sijaan, että käännät kylkeäsi ja tuhahdat. Rakastelusta kieltäytyminen ärtymyksen takia muuttaa herkän kontaktin riitatantereen ydinaseeksi.

Olkaa realistisia odotustenne suhteen. Älä odota sarjaorgasmeja ja maata vavisuttavia kokemuksia joka kerta. 10 prosenttia parien seksuaalisista kohtaamisista ei johda mielettömään mielihyvään - ei edes kaikista onnellisimmilla pariskunnilla. Väsymys, kiire tai huono asento voivat viedä nautinnon seksistä ja hei, ei se mitään. Se on elämää. Älä odota täydellistä hurmostilaa joka kerta.

Katsokaa silmiin seksin aikana. Totta, tunnet itsesi haavoittuvammaksi, mutta silmäkontaktia harrastavat parit kertovat tuntevansa itsensä seksikkäämmäksi, viehättävämmäksi ja elävänsä enemmän hetkessä.

Älä koskaan aliarvioi pikaseksiä! Aina ei ole aikaa perusteelliselle rakastelulle, ja pikaseksi pitää suhteenne intiiminä.

MTV3/Helmi

Lähde: Reader's Digest, rd.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.