Mainos

Menikö poliisi jo liian pitkälle Facebook-tarkkailussaan?

Teinitytön lähettämä Facebook-viesti on saanut erikoista huomiota Yhdysvalloissa. Myfoxtampabay.com sivustolla kerrotaan 16-vuotiaasta Allie Scottista, jonka väitetään saaneen rikossyytteen "huonoa karmaa" toivottavasta viestistään.

Scottin mukaan koko vyyhti oli saanut alkunsa Floridassa sijaitsevan Osceola High Schoolin parkkipaikalla. Hän oli kertomansa mukaan pysäköinyt veljensä auton toiselle tytölle nimettyyn parkkiruutuun. Häntä oli pyydetty siirtämään autoaan. Kun Scott meni ajoneuvolleen koulupäivän päätteeksi hän huomasi, että auto oli naarmutettu.

Scott kirjoitti Facebook-sivulleen seuraavanlaisesti: "Naarmutit siis autoni. Sinun karmasi tulee olemaan paljon pahempi". Scott ei nimennyt viestissään ketään tiettyä henkilöä.

Tämä viesti riitti kuitenkin rikostutkintaan ja poliisi syyttää Scottia nyt väijymisestä. Oikeuskäsittely on määrä järjestää tällä viikolla.

- Aloin itkeä välittömästi kun jouduin rehtorin kansliaan. En tiennyt mitä voisin sanoa. En ole koskaan ennen ollut missään ongelmissa, kertoo Scott.

Scott erotettiin koulusta määräajaksi. Poliisista ei ole kommentoitu asiaa, koska asian tutkinta on kesken ja syytettynä on alaikäinen henkilö.

Asianajaja John Treventa toteaa, että koko jupakka on aivan uskomaton.

- Karma on hengellinen uskomus, että maailmankaikkeus jakaa oikeuden tasaisesti. Mitään rikokseen viittaavaa ei ole, Treventa toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.