Mainos

Mellunmäessä ammuttu mies toipumassa

Miehen poika on leikattu sairaalassa. Hän on toipumassa ja muistaa hyvin aamuöisen tapahtuman.

Helsingin poliisi on toimittanut viime yönä Mellunmäessä ammuskelleen 77-vuotiaan miehen sairaalaan tutkimuksiin. Mies vietiin sairaalaan illansuussa.

Juovuksissa olleen miehen epäillään ampuneen laukaukset kohti 50-vuotiasta poikaansa, taksissa ollutta noin 50-vuotiasta naista sekä taksinkuljettajaa. Nainen ja taksinkuljettaja loukkaantuivat lievästi, eivätkä joutuneet jäämään sairaalahoitoon.

Tämänhetkisten selvitysten perusteella poliisi tutkii rikosta kolmena tapon yrityksenä. Poliisin mukaan onnekas sattuma esti vakavamman seuraamuksen syntymisen.

Miehen poika on leikattu sairaalassa. Hän on toipumassa ja muistaa hyvin aamuöisen tapahtuman, tutkintaa johtava rikosylikomisario Juha Rautaheimo kertoi.

Kuulustelujen ja taksissa todettujen ampumisjälkien perusteella ampumistilanne ja henkilöiden sijoittuminen tapahtumahetkellä on saatu selville melko hyvin.

Rikoksesta epäiltyä ei ole vielä kuulusteltu, joten rikoksen motiivi on toistaiseksi tuntematon. 77-vuotiaalla on metsästyskortti ja luvat käsiaseeseen sekä useisiin muihin aseisiin. Miehellä on rikkeettömän kansalaisen tausta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.