Mel B vaarassa menettää vauvansa?

Spice Girls -tyttöbändistä tuttu Melanie Brown alias Mel B on liittynyt Hollywoodin huonojen äitien kerhoon, ainakin jos Star-lehden väitteitä on uskominen. Keväällä tyttären synnyttänyt Mel halusi lähteä viihteelle ja jätti pienen vauvansa siivoojansa hoiviin, Star väittää.

Kaikki tietävät, että Britney Spearsilla on välillä vaikeuksia keskittyä lastensa hyvinvointiin, mutta pop-prinsessan lohduksi hän ei ole suinkaan ainoa julkkisäiti joka valitsee mieluummin juhlimisen kuin lasten hoidon. Yhdysvaltalaisen Star-lehden mukaan "Scary Spice" Mel B jätti vasta 2-kuukaudenikäisen vauvansa neljäksi päiväksi kotiin kun mamma itse lähti Las Vegasiin hurvittelemaan. Star väittää, ettei Mel edes hankkinut kunnollista hoitajaa Angel Iris -tytölleen, vaan hän käski siivoojansa hoitaa vauvaa "hetken".

- Minun piti olla lapsenvahtina vain yhden illan ajan, mutta pesti venähtikin neljäksi päiväksi, Brownin ex-siivooja Tonia Lamere kertoi lehdelle.

Lameren mukaan Mel lähti hurvittelemaan Stephen Belafonten kanssa, eikä piitannut yhtään lapsensa tarpeista.

- Vauva oli kipeänä, ei ollut lastenhoitajaa ja aina kun Mel soitti, hän ei koskaan edes kysynyt vauvasta, Lamere lavertelee.

Lamere väittää myös, että hänen piti ostaa omilla rahoillaan ruokaa vauvalle ja Melin esikoistyttärelle, 8-vuotiaalle Phoenix Chille.

New York Daily News -lehdelle puhunut Brownin edustaja väittää Lameren vain havittelevan rahaa kertomalla satuja entisestä työnantajastaan.

- Melanie on aktiivinen äiti ja täysin omistautunut lastensa kasvatukseen ja hänen koko perheensä hyvinvointiin. Valheelliset tarinat syntyvät kun ahneet ihmiset haluavat tehdä rahaa, Brownin edustaja totesi New York Daily News -lehdelle.

Jos Lameren tarina on totta, lastensuojeluviranomaiset ottavat varmasti pian yhteyttä Spice Girls -tähteen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat