Mel B:n bikinivartalo poiki 630 000 euron alusvaatediilin

MTV3.fi tapasi Spice Girlsistä tutun Mel B:n eli Melanie Brownin Monte Carlon tv-festivaaleilla torstaina. Diivailullaan keskiviikkona raivostuttanut tähti kertoi toimittajallemme muun muassa uudesta vaatemallistostaan ja soololevystään.

Mel on juuri aloittanut Ultimo-alusvaatemalliston keulakuvana. Firman omistaja on kertonut, että tiesi haluavansa Melin malliksi nähtyään hänet paparazzikuvissa bikineissä.

– Mietin, että mitä ihmettä minun kaltaiseksi 33-vuotias kahden lapsen äiti tekee alusvaatemainoksessa, mutta sitten ajattelin että what the hell, kokeillaan, Mel käkättää.

Toki sillä, että rouva sai käteensä miljoona taalaa eli yli 630 000 euroa mainoksista, on ollut varmastikin jotain tekemistä asian kanssa.

Kesäkuussa Yhdysvalloissa saadaan ihastella Meliä myös tv-ruudun välityksellä, kun Singing Office -sarja alkaa.

Ohjelmassa N'Sync-tähti Joey Fatone ja Mel menevät paikalle tavallisiin toimistoihin joista he yrittävät koota kumpikin viiden hengen lauluryhmän ja katsojat saavat sitten päättää, kumpi heistä pääsee jatkoon.

Mel ja hänen miehensä Stephen Belafonte myös tuottavat shown.

– Ja voin kertoa, että minun ryhmäni sen lopulta voittaa, nainen iloitsee.

Oma vaatemallisto markkinoille ensi vuonna

Vaikka Melin yritykset viihdemaailmassa suuntautuvat nyt kaikkialle muualle kuin musiikkiin, sitä hän ei ole myöskään unohtanut.

– Minulla on 8–9 biisiä on jo valmiina. Jos tämä levyni ei menesty, ei se mitään, sillä se on menestys ja suuri saavutus minun päässäni, nainen hirnuu.

Melin saavutuksia vertaillaan usein vanhojen bänditovereidensa Victoria Beckhamin, Geri Halliwellin, Emma Buntonin ja Melanie Chisholmin tekemisiin.

– Minulla ei ole mitään suurta intohimoa tulla isoksi tähdeksi Jenkeissä. Olen todella onnellinen Victorian puolesta, että hänet on otettu siellä niin hyvin vastaan, Mel kertoo.

Melin uusi vaatemallisto Catty Couture tulee ensi vuoden alussa mutta ei ole vielä tietoa, missä maissa sitä tullaan myymään.

– Siinä on vaatteita joita itse rakastan, rentoja kuteita joita voi pitää joka päivä. Hieman legginssejä ja jotain leopardi-printtisiä paitoja.

Oi ei, eli et ole vieläkään päässyt esiin Spaissari-aikojen leopardin pilkuista?

– No kyllä suurelta osalta, mutta jokaisessa vaatteessa tulee olemaan hieman sitä joko takin vuoressa tai napissa tai jossain yksityiskohdassa. Olenhan minä sentään Scary Spice, enkä koskaan muutu, Mel kikattelee.

Spice Girls teki viime talvena ison comeback-kiertueen. Miltä kiertäminen vanhan porukan kanssa tuntui?

– Vihaamme toisiamme ja kuristimme toisiamme jatkuvasti kiertueen aikana, nainen kuvailee kädet viuhtoen ilmassa ja käkättää käheästi.

– No ei kai. Olemme tunteneet toisemme 16 vuotta ja oli ihanaa kiertää yhdessä. Haluaisin myös ilman muuta lähteä kiertämään maailmaa uuden levyni kanssa.

Teksti ja kuvat: Heli Kettunen, Monte Carlo

Lue myös:

    Uusimmat