Mainos

Meikkitrendit vaihtuvat elokuvissakin

Näyttelijän muuttamiseen hirviöksi kuluu 4-5 tuntia.

Renesanssityyli, kultasormia ja maalauksia koko vartaloon. Sekä tietenkin hirviöt, avaruusoliot ja perverssit ihmiset. Siinä elokuvien meikkitrendit, joita maskeerajat ympäri maailmaa kokoontuivat katsomaan ja opiskelemaan kahdeksi päiväksi Lontooseen.

Suureen kansainväliseen The International Make Up Artist Trade Show -tapahtumaan kokoontui alan ihmisiä ympäri maailmaa.

- Työskentelen Kreikassa tv-sarjojen meikkaajana ja tulin tänne opettelemaan uusia tekniikoita ja tutustumaan uusiin tuotteisiin, Tatiana Garabedian kertoi.

Tavalliset ihmiset haluavat meikin avulla tavallisesti näyttää viehättävämmältä, mutta elokuvien teossa maskeeraajan tehtävä on usein tehdä ihmisestä rumempi ja vastenmielisempi. Tapahtuman kävijöille näytettiinkin, miten monin eri tavoin ihmisestä saa hirviön.

- Erikoisefektit ovat nykyään paljon realistisempia kuin aikaisemmin. Silikonipäät ja -maskit ovat jo itsessään taideteoksia, erikoisefekteihin erikoistunut maskeeraaja Cliff Wallace kertoi

Näyttelijän muuttaminen hirviöksi voi viedä maskeeraajalta 4-5 tuntia. Filmauksen jälkeen meikin poistamiseen voi kulua vielä pari tuntia lisää.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.