Meikki näyttää hyvältä kuoritulla iholla

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Minna Kallionpää sai meikkitaiteilija Riia Koivistolta ohjeita perusteellisen ihonhoitoon. Riia muistutti Minnaa kuorinnan tärkeydestä.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto teki muuttumisleikkiin osallistuneelle Minna Kallionpäälle upean meikin, mutta opasti myös ihonhoidossa. Puhdistus, kosteutus, kuorinta ja naamio ovat neljä tärkeää osa-aluetta ihonhoidossa. Erityisesti kuorinta on tärkeä osa kauneusrutiineja, sillä se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta kirkkaamman.

– Jos ihoa ei kuori, se jää vähän karheaksi. Silloin meikkivoidekaan ei näytä kauniilta. Kuoritulle iholle voiteet imeytyvät paremmin ja meikki leviää kauniimmin, Riia kertoi.

Tasaisempi ja kirkkaampi iho

Riia suositteli Minnalle Nivean Skin Refining Scrub -kuorintavoidetta, joka säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon poistaen samalla kuolleen ihosolukon. Tuote kuorii ihon kevyesti ja edistää ihon uusiutumista. Kuorintavoiteen pehmeät rakeet poistavat epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolukot hellävaraisesti ja edistävät ihon uusiutumisprosessia. Tuote sisältää pantenolia, joka säilyttää ihon oman, luonnollisen kosteustasapainon.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuva: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat