Meiju Suvaksen kassi:

- katkarapuja - broilerin filettä - vihreitä chilejä - sinihomejuustoa - munakoiso - ananasta - kukkakaalia - kookosmaitoa

Markus Maulavirran ja Meiju Suvaksen menu:

Kukkakaalikeitto

1/2 kukkakaali 1 dl vettä 1 dl valkoviiniä basilikaa pala homejuustoa 2 rkl tuorejuustoa mustapippuria suolaa

Keitä kaikkia aineet kypsiksi nesteessä ja soseuta. Mausta lopussa tuoreella basilikalla.

Curry-ananas-katkarapuhöystö

pala ananasta pieni pala chiliä curryjauhetta kookoskermaa vaniljaöljyä

Käristä curry kuivalla pannulla, lisää vaniljaöljy, katkaravut, ananaspalat ja kookoskermaa. Kiehauta hetki ja tarjoa riisin kera.

Broilerivarras

broilerinpaloja anananaspaloja curryä öljyä

Ruskista broileripalat curryöljyssä. Aseta ananaspalat ja broileripalat vuorotellen vartaaseen ja kuumenna uunissa.

Kuorrutettu ananas

Halkaise ananas ja koverra. Paloittele hedelmälihat ja täytä ananas. Mausta kookokermalla ja vaniljansiemenillä. Vispaa kananmunan valkuainen sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi. Aseta kova marenki ananaksen päälle ja kuorruta kuumassa uunissa.

Munakoisokaviaari

Pistele munakoisoon reikiä ja laita kuumaan uniin 230-asteiseen uuniin 15-20 minuutiksi. Halkaise ja koverra, soseuta sekä mausta valkosipulilla ja sitruunanmehulla.

Lue myös:

    Uusimmat