Mainos

Meidän häät: Nuori mormonipari naimisiin

Meidän häät -ohjelmassa seurattiin nuoren mormoniparin matkaa alttarille. Riikka ja Jouko vihittiin kesällä sekä mormonitemppelissä että upeassa puutarhajuhlassa.

Riikka ja Jouko tapasivat ystävän kautta. Rakastuttuaan parin tunteet olivat niin voimakkaita, että ne kaatoivat alleen lähes kaiken muun.

– Joukossa oli sitä jotain, sen vain tiesi olevan enemmän, Riikka kertoi.

Muutaman kuukauden seurustelun jälkeen Jouko kosi mielitiettyään, joka yllättyi täysin kosinnasta, mutta vastasi myöntävästi. Kahdeksan kuukauden seurustelu sinetöitiin avioliitoksi heinäkuun alussa Espoon Mormonitemppelissä.

– Kun katson Riikkaa, on tunne ylitsevuotava ja vielä suuremmaksi se muuttuu, kun ajattelen, että hänestä tulee vaimoni, Jouko tunnusti hääpäivänsä aattona.

Jenkkityyliset puutarhajuhlat

Riikka ja Jouko vihittiin Espoon Mormonitemppelissä. Kirkkoon eivät pääse muut kuin mormonikasteen vastaanottaneet, joten pari vihittiin uudelleen puutarhajuhlissa, jonne kaikki häävieraat ovat tervetulleita.

Riikan toiveena olivat amerikkalaistyyliset kesähäät ulkona. Pariskunta sai suunnittelijan apua kauniin pihajuhlan järjestämisessä. Puutarha koristeltiin viihtyisäksi kukkalaitteiden, pilareiden ja valoketjujen avulla. Paikalle pystytettiin myös sateen varalta telttakatos – ja se tuli tarpeeseen!

Pappi piti erillisen puheen vieraille piha-alttarilla. Juhlan kaunis ja utuinen tunnelma sai nuoren parin herkistymään.

– Juhla oli iloinen ja vähän epätodellinen. Omaa hetkeä ei ollut sinä päivänä, Riikka muisteli.

Vieraita hääjuhlaan osallistui noin 150. Alkoholittomista juhlista ei kuitenkaan menoa puuttunut. Paikalla oli hääbändi, joka innosti vieraita tanssiin.

Pari kertoi hääpäivänsä olleen epätodellinen ja täydellinen. Ennen häitä Jouko sanoi odottavansa eniten yhteistä arkea.

– Naimisiinmeno ja perhe-elämä ovat suurin tavoite ja saavutus. Tämä on nyt iänkaikkista, Riikka tiivisti.

Häiden jälkeen pari pääsi viettämään ensimmäistä yhteistä yötä, joka sinetöi elämän muutoksen. Häämatkalle nuoripari lähti Portugaliin intiimille pienelle saarelle.

Lue lisää parin jännittävistä uutisista


Katso jaksoSubin netistä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.