Mainos

Meidän häät: Avioliitto salattiin sukulaisilta

Meidän häät -sarjassa tutustuttiin Janneen ja Janikaan, jotka olivat menneet sukulaistensa järkytykseksi salaa naimisiin jo vuosi sitten!

Janne ja Janika tapasivat ystävien tupaantuliaisissa viisi vuotta sitten. Janne kertoo heti ilmoittaneensa ystävilleen, että tuo nainen on minun. Sulhasen kaksi viikkoa kestänyt tekstiviestipommitus tuotti viimein tulosta ja Janika suostui treffeille sinnikkään miehen kanssa.

Tuon illan jälkeen jokin oli muuttunut ja jo parin viikon sisällä siitä, pariskunta päätti, että tulevaisuus vietettäisiin yhdessä.

Syyshäissä ruskateema

Vuoden seurustelu johti yhteiseen kotiin ja lopulta rakkaan lapsen syntymä sai pariskunnan lupaamaan ikuista rakkautta.Janne ja Janika päättivät mennä myös naimisiin. Suhde sinetöitiin avioliittoon syyskuussa 2008, mutta lupaus pidettiin salassa.

Viime kesänä, vuosi vihkimisen jälkeen, pari halusi viimein viettää juhlat. Sukulaiset saivat vasta häissä selville, että Janne ja Janika ovat jo aviopari.

– Meille on tärkeää julistaa rakkautemme kaikille sukulaisille, kertoo Janika.

Spontaanin ja yllätyksiä rakastavan parin häitä tanssittiin kauniissa ympäristössä Loimaalla Pappisten lavalla. Järvenrantamaisema viehätti hääparia, joka etsi maanläheistä juhlapaikkaa.

Syyshäiden teemana oli ruska, mikä näkyi muun muassa parin pukeutumisessa. Morsiamen pitsisessä hääpuvussa oli upea ruskea helma. Sulhanen halusi olla hieman erilainen ja valitsi ylleen vaalean puvun.

Yllätys kohahdutti!

Illan hämärtyessä tanssittiin häävalssi, joka herkisti jopa sulhasen. Häiden ohjelmaan kuului myös perinteinen morsiamen ryöstö, jossa Jannen piti askarrella jätesäkistä ja teipistä morsiamelleen yöasu hääyötä varten.

Parin häät sujuivat ilman suurempia kommelluksia, mutta vieraiden kasvoilla näkyi suuri hämmästys, kun Janika ja Janne lopulta paljastivat juhlivansa todellisuudessa yksivuotishääpäiväänsä.

– Se oli täysi yllätys koko perheelle ja hääväelle, kertoo eräs häävieraista.

Hääparilla oli toinenkin salaisuus, jota ei vielä vieraille paljastettu: morsian oli häissään raskaana!

Lue mitä tapahtui parin häämatkalla .

Katso jaksoSubin netistä

Lue myös

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.