Megayhtiö toteutti X Factor -tuomarin toiveen

X Factor USA -sarjan tuomari ja laulaja Demi Lovato sai Starbucks-kahvilaketjulta erityisen huomionosoituksen valitettuaan ensin ketjun toiminnasta Twitterissä.

Laulaja ja X Factor USA -sarjan kakkoskauden tuomaristossa vaikuttava Demi Lovato rutisi hiljattain Twitter-seuraajilleen kahvilaketju Starbucksin toiminnasta. Kyseisen ketjun tuotteista pitävä tähti oli suivaantunut kahvilan työntekijöiden kyvyttömyydestä muistaa naisen nimeä.

Starbucks-kahviloissa työntekijä kysyy tilausta ottaessaan asiakkaan nimen ja kirjoittaa sen kertakäyttömukiin. Kun asiakkaan juoma on valmis, asiakas huudetaan nimeltä noutamaan se. Demin kohdalla systeemi ei kuitenkaan ole aina toiminut naisen toivomalla tavalla, sillä Demi ei tähtistatuksestaan huolimatta ole ollut kahvilan henkilökunnalle "naamatuttu" vaan on joutunut esittelemään itsensä muiden asiakkaiden tavoin.

– Tiedät pärjänneesi hyvin, kun nimesi tiedetään valmiiksi Starbucksissa.. Ei ole vielä tapahtunut, Demi valitti Twitterissä.

Maailman suurin kahvilayhtiö ei jäänyt toimettomaksi Disney-tähden tviittauksen huomatessaan, vaan vastasi tähden hienovaraiseen vihjailuun tällä viikolla omalla napakalla tviitillään – ja lepyttelevällä eleellä.

Miten Starbucks lepyttelee tuohtunutta tähtöstä? Lue lisää ja katso kuva:Megayhtiö toteutti X Factor -tuomarin toiveen

X FACTOR USA Subilla uusin jaksoin tiistaisin ja perjantaisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat