Megatähdet parfyymisodassa

Hollywoodissa tapellaan tunnetusti rooleista ja kumppaneista, mutta nyt hip-hop-moguli P. Diddy on haastanut kollegansa parfyymisotaan.

Tähtien uusin taisteluareena on parfyymitiski. Useat tähdet, näyttelijöistä urheilijoihin ja huippumalleista poplaulajiin, myyvät omia hajuvesiään. Muotisuunnittelijanakin kunnostautunut hip-hop-stara P. Diddy, uhoaa päihittävänsä naispuoliset kollegansa omalla Unforgivable Woman -tuoksullaan. Räpäyttäjä haastoi tuoreessa haastattelussa parfyymisotaan ex-kihlattunsa, laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin, Sinkkuelämää -tähti Sarah Jessica Parkerin, popdiiva Mariah Careyn sekä poptähti Gwen Stefanin.

- Tuoksuni on parempi kuin heidän, Puff Daddy -nimeä aiemmin totellut Diddy uhosi.

Diddyn uho ei ilmeisesti liikuta itsevarmoja bisnesnaisia, sillä ainoastaan Mariah Carey on vastannut Diddyn haasteeseen.

- Kuulin tästä kisasta ja toivon Puffille kaikkea hyvää parfyyminsa kanssa, mutta minusta me kaikki vetoamme erilaisiin naistyyppeihin. M by Mariah Carey edustaa unohtumattomuutta, ei anteeksi antamattomuutta. Se ei edusta yhden yön juttuja, vaan naista, joka haluaa miehen rakastuvan häneen välittömästi, rakastavan häntä ja kohtelevan häntä kuin kuninkaallista, Mariah analysoi Hollyscoop.com-sivustolla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat