Mainos

Medvedev ja Putin viettivät poikien iltaa - Katso kuvat

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja pääministeri Vladimir Putin ovat rentoutuneet yhdessä lomaillessaan Sotshissa Etelä-Venäjällä.

Venäjän johtokaksikko viettivät niin sanottua poikien iltaa, johon kuului muun muassa Venäjä-Argentiina –jalkapallo-ottelun seuraamista kahvilassa sekä kävelyä Sotshin kaduilla.

Ottelun aikana Putin siemaili olutta ja naposteli pähkinöitä, kun Medvedev tyytyi vesilasiin. Vesilinjan syynä saattoi olla myös presidentin vain muutamaa tuntia aiemmin esittämä vetoomus, jossa maan viranomaisia kehotettiin taistelemaan Venäjällä rehottavaa alkoholismia vastaan.

56-vuotias Putin poseerasi myös kahden nuoren vaaleaverikön kanssa, jotka pyysivät päästä samaan valokuvaan pääministerin kanssa. Parivaljakko oli pukeutunut iltaa varten hyvin rennosti, ja jotkut ohikulkijat luulivatkin heidän olevan imitoijia.

Tiedotusvälineiden mukaan Medvedev ja Putin keskustelivat illan aikana myös työasioista. Erotessaan presidentti ja pääministeri halasivat lämpimästi toisiaan, ja Putin taputti isällisesti Medvedeviä olalle.

Joidenkin spekulaatioiden mukaan yhteisellä illalla yritettiin vaientaa huhuja, joiden mukaan Medvedevillä ja Putinilla on ollut erimielisyyksiä.

Molemmat ovat parhaillaan viettämässä lomaa kesäasunnoillaan Sotshissa, joka tunnetaan Mustanmeren lomakohteena. Sotshi isännöi myös vuoden 2014 talviolympialaisia.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.